- Der var en rigtig god og positiv stemning under borgermødet i Maniitsoq. De fremmødte var positivt stemt over det vi fremlage og havde forståelse for nødvendigheden i, at Royal Greenland tilkalder arbejdskraft udefra, siger koncern HR chef i Royal Greenland Søren Olsen Damgaard.

Søren Olsen Damgaard siger, at borgere der mødte op til byens forsamlingshus i mandags ikke bare udtrykte forståelse for nødvendigheden i, at Royal Greenland tilkalder arbejdskraft fra udlandet, men at byens borgere også viste interesse for, at det går godt for Royal Greenlands fabrik i byen.

- Befolkningen viste forståelse for nødvendigheden i vort tiltag. Den gode stemning og positivitet der blev udtrykt under mødet samt de fremmødtes interesse for Royal Greenland tiltag i byen viser, at befolkningen er interesseret i, at det går godt for Royal Greenland fabrik i Maniitsoq. Det er meget glædeligt for os, der repræsenterede Royal Greenland under borgermødet, siger Søren Olsen Damgaard.

Royal Greenland tilkalder i alt 38 medarbejdere fra Kina i år. Medarbejdere på fabrikkerne i Qasigiannguit og Uummannaq får også hver ni kolleger fra Kina. Royal Greenlands koncern HR chef, driftschef samt fabrikschef i Uummannaq afholder derfor et borgermøde Uummannaq i aften torsdag den 27. april 2017. Borgermødet i Uummannaq foregår i byens gamle forsamlingshus fra klokken 19:00 til 20:45

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Mikkel Krogh Søndergård

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet