- Den 9. december var medarbejderne i fabrikken til fællespisning med julestemning og dansemik sidst på aftenen, siger fabrikschefen i Qasigiannguit, og han fortsætter:

- En vellykket aften med fællesspisning blev det til, hvor der var forskellige arrangementer, og der blev også serveret lækker mad til de fremmødte.

Aftenen blev afsluttet med levende musik med Mads Grønvold, som er en af de mest fremtrædende sangskrivere i Grønland og med den fremragende musiker Ole Kristiansen og hans band.

Juleklip for børnene

Den 16. december blev der også afholdt en hyggelig eftermiddag med juleklip for medarbejdernes børn i kantinen på Royal Greenlands fabrik, siger Hans Grønvold.

- Da juleklipsarrangementet for medarbejdernes børn blev afholdt, blev juletræslysene tændt af den yngste blandt de fremmødte, der senere fik en julepakke for at tænde juletræslysene. Derefter ankom julemanden i selskab med Nanoq, og det var en pragtfuld oplevelse, fordi de ankom med ATV, der havde en julemandskane på slæb. Nanoq var styrmanden, og julemanden sad på kanen, og de delte julepakker ud til børnene, da de kom inde i kantinen. Vi tilbragte en dejlig eftermiddag sammen. Der blev serveret kaffe, te, saft, vand, æbleskiver og julesmåkager hjemmebagt af kantinepersonalet, siger Hans Grønvold, og fortsætter:

- Vore julehyggearrangementer plejer at være meget hyggelige, og folk glæder sig altid til at deltage.

Hans Grønvold siger, at medarbejderne i Royal Greenlands fabrik i Qasigiannguit vil få uddelt små julepakker på den sidste arbejdsdag før jul.

- Vi vil i samarbejde med kommunens socialafdeling uddele små julepakker til de lokale mindre bemidlede, hvis vi har små julepakker tilovers, fortæller Hans Grønvold.

Billeder fra julekilningsarrngementet kan ses forneden.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet