- Vore ni nye medarbejdere fra Kina er nu ankommet. De blev sejlet fra Qasigiannguit og ankom til Uummannaq i går aftes, siger produktionschef i Royal Greenlands fabrik i Uummannaq, Nick Johanson.

De ni nye kinesiske medarbejdere er nu anbragt i deres respektive boliger i Uummannaq, og skal efter registrering hos de offentlige myndigheder i Uummannaq her de første par dage, starte i deres nye arbejde på Royal Greenlands fabrik.

- Vi regner med at de starter op på deres respektive opgaver på fabrikken på søndag eller mandag, siger Nick Johanson, der fortsætter:

- Vi har haft en ustabil arbejdskraft her i starten af sæsonen, sikkert også på grund af situationen i Uummannaq efter flodbølgen ramte området. Nu da vore nye medarbejdere skal i gang, har vi forhåbninger til, at vi i den kommende tid kan producere på fuld kraft, siger Nick Johanson.

Alle nye 36 kinesiske medarbejdere i Royal Greenland er nu alle ankommet til deres respektive destinationer og arbejdspladser; ti i Qasigiannguit, 17 i Maniitsoq samt ni i Uummannaq.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Nick Johanson

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet