-Kvaliteten af Nutaaq Cod er i særklasse, og nu er vore opgave at sørge for at vores afdelinger er klædt på til at sælge produkterne. Vi er rejst til Sisimiut og Maniitsoq, fordi vi skal indsamle viden og derigennem styrke og udvide Royal Greenlands salg af især specialproduktet Nutaaq Cod i takt med at vi producerer mere af produktet, siger kategorichef i Royal Greenland, Niels Wann Jensen.

Den tyske sælger Marc Wobbe fra Royal Greenlands Bremen-afdeling er sammen med to sælgere samt en kvalitetsleder fra Royal Greenlands salgsafdeling i Manchester, markedsudvikler i Royal Greenlands salgsafdeling i Svenstrup Lene Ladegaard samt kategorichef i Royal Greenland Niels Wann Jensen, på rejse i Sisimiut, Nuuk og Maniitsoq for at indhente viden om produktion af især Nutaaq Cod.

-Det er en stor oplevelse at være i Grønland. Det første mine kunder spørger til er, om jeg har været i Grønland og set produktion af de produkter jeg sælger. Så, det er helt klart en stor fordel at jeg nu er i Grønland og ser oprindelse af vore produkter samt produktionsprocesser, af især det helt unikke produkt, Nutaaq Cod, der produceres i Royal Greenlands fabrik i Maniitsoq. Det gør mig mere troværdig- uddyber Marc Wobbe.

- Nutaaq Cod vandt en pris i februar, men det er nu årets produktion starter, derfor er det vigtigt at jeg er her, siger Marc Wobbe.

Nutaaq torsk på den engelske menu

Marc Wobbe og de øvrige ansatte i Royal Greenlands afdelinger i Manchester og Svenstrup besøgte Royal Greenlands fabrik i Sisimiut mandag og tirsdag, hvor de så produktion af rejer, krabber og torsk. Efter et kort ophold i Nuuk, hvor de blandt andet besøgte Royal Greenlands hjemmemarked, skal de opholde sig i Maniitsoq fra onsdag til fredag.

- Vi har forskellige fokusområder hver især. Viden om produktionsprocessen af Nutaa Cod er dog vigtigt for os alle, så vi forstår, hvorfor vores produkt er så unikt. At se det med egne øjne og kunne formidle det ud til kunderne vil være et plus for os alle- siger markedsudvikler Lene Ladegaard, hvis opgave til dagligt er at udvikle Royal Greenlands markeder.

Sælgerne fra Royal Greenlands salgsafdeling i Manchester har også suget viden til sig.

- Vore salgsafdeling i Manchester har netop fået en stor ordre på Nutaaq Cod fra en stor restaurantkæde i England. Så det er vigtigt, at de har et godt kendskab til produktionsprocesser af Nutaaq Cod samt andre produkter fra Royal Greenland, siger Niels Wann Jensen.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: John David Eriksen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet