Taget godt imod

- Vore nye udenlandske kolleger blev budt velkommen i lufthavnen af repræsentanter fra Royal Greenlands fabrik samt af repræsentanter fra Qeqqata kommunea, inden de blev inviteret til fællesspisning og fik en byrundtur samt en rundvisning på fabrikken, fortæller fabrikschef i Royal Greenlandsfabrik i Maniitsoq, Susanne Marie Knudsen.

De nye medarbejdere er nu kommet godt i gang med deres arbejde på fabrikken i deres respektive mødetider, og er blevet taget godt imod af deres nye kolleger på fabrikken.

- Vores lokale medarbejdere har taget godt imod vore nye medarbejder og snakker også grønlandsk til dem, så de hurtigere kan lære sproget, og nogle kan allerede nu sige et par korte ord på grønlandsk, fortæller Susanne Marie Knudsen, og hun fortsætter:

-Vore nye kolleger har givet udtryk for, at de godt kan lide at være her og, at fabrikken er en dejlig arbejdsplads. De siger også, at fabrikkens kantine serverer lækkert mad som de rigtig godt kan lide. De er i øvrigt også tilfredse med de boliger vi har fundet til dem. Ikke mindst har borgerne i Maniitsoq taget godt imod vore nye medarbejdere, siger Susanne Marie Knudsen.

De resterende ti kinesiske medarbejdere i Royal Greenlands fabrik ankommer til Maniitsoq om cirka to uger.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet