Royal Greenland: Grønlands flagskib hedder temaavisen og kommer med som indstik i de to landsdækkende aviser, AG og Sermitsiaq. Avisen er på 32 sider fortæller om nogle få af virksomhedens mangeartede aktiviteter.

Blandt andet kan læserne få et indblik i aktiviteterne ved Uummannaq området, hvor Royal Greenlands nyistandsatte fabrik i byen giver mulighed for større indhandling og større produktion i byen og i samtlige nærliggende bygder. Fabrikschefen, de ansatte og ikke mindst fiskerne, der indhandler deres fangst i fabrikkerne, er begejstrede for at have fået bedre vilkår efter genåbningen af fabrikken.

Avisen kommer også ind på virksomhedens prioriteringer i forhold til investeringer af fabrikker i Grønland og i andre lande. Ikke mindst kan læserne få indblik i, at virksomhedens strategi er lagt på baggrund af råvarer fra Grønland, der blandt andet har ført til en innovativ produktion af torsk, der i år blev kåret som bedste frostprodukt under en international fiskerimesse i Tyskland.

Avisen, der er lavet i samarbejde med den ene af Grønlands to landsdækkende aviser, AG, kan læses på hjemmesiden på dette link:

Tekst: Káte Hansen, kaha@royalgreenland.com

Foto: RG/AG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet