Det skriver Levnedsmiddel Bladet der i samarbejde med Dansk Aktieanalyse har foretaget en analyse baseret på de trykte årsregnskaber eller regnskabsmeddelelser der var tilgængelige den 1.august 2017. Tallene der er anvendt i analysen er hentet hos Erhvervs - og selskabsstyrelsen og er opgjort på koncernniveau.

På top ti listen over virksomheder med størst omsætning i fiskeindustrien står Polar Seafood Danmark som nummer to med en omsætning på 3,109 milliarder kroner i 2016.

Levnedsmiddel Bladet skriver blandt andet også:

- Royal Greenland leverede en vækst på fjorten procent i omsætningen baseret på sammenlignelige perioder, idet det seneste aflagte rengskab udgør femten måneder. Samtidig blev indtjeningen den bedste i selskabets historie med et primært driftsresultat på 337 millioner kroner.

I listen over levnedsmiddelbranchens top 100 liste står Royal Greenland som nummer ni på listen over virksomheder med største omsætning i Danmark.

Levnedsmiddelbranchens top 100 samt top ti liste over fiskerivirksomheder med størst omsætning samt top ti liste over øgede antal ansatte med mere i levnedsmiddelbranchen, kan læses i Levnedsmiddel Bladet nr.6 September 2017.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet