Bootcampen der gik under navnet ” Bootcamp Kaassassuk” blev afviklet i et samarbejde mellem bemandings- og HR afdelingen i Royal Greenland og instruktør for Sirius- patruljen og Flyvevåbnet, Linda Larsen.

Formål

- Bootcampens formål er at styrke deltagernes personlige egenskaber ved teamarbejde og fysiske aktiviteter. Vi vil gerne have psykisk stærke ledere inden for de udfordrende og ansvarsfulde opgaver i vores trawlerflåde, derfor blev deltagerne udfordret på det personlige plan, med individuelle- og teamopgaver der ligger uden for deres personlige komfortzone, siger bemandingschef i Royal Greenland, Mika Heilmann og forklarer:

- Bootcampen er et led i Royal Greenlands bestræbelser på, at fostre dygtige og stærke lokale ledere i Royal Greenlands trawlerflåde.

De deltagende der er maskinmesterstuderende, maskiniststuderende, fish-tech elever, fiskeskippere, kommende fiskeskippere og kommende fabrikschefer på trawlere arbejder til dagligt i Royal Greenlands fiskeriflåde, blev udvalgte til at deltage under det tre dage lange bootcamp.

Billeder fra ” Bootcamp Kaasassuk” kan ses under teksten.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Inga Dora Markussen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet