HR- koncernchef Søren Olsen Damgaard siger, at de ønsker at møde potentielle medarbejdere fra Tasiilaqs bygder også, før de træffer endelig beslutning om, hvem de ansætter som nye medarbejdere fra Østkysten

- Vi håber på, at kunne hyre sæsonarbejdere fra Østkysten til et arbejde på fabrikker i Vestkysten i sæsonen 2018. Derfor har vi i samarbejde med Kommuneqarfik Sermersooq været i Tasiilaq for at fremlægge om jobmuligheder på Royal Greenlands fabrikker i Vestkysten, siger Søren Olsen Damgaard.

Positivt udbytte

Royal Greenlands HR repræsentanter fremlagde i sidste uge om jobmuligheder på fabrikker i Vestkysten til cirka 35 fremmødte arbejdsøgende i Tasiilaq.

- Der var er godt fremmøde med cirka 35 deltager under vort fremlæggelse om dét at arbejde i Royal Greenlands fabrikker, og jobmuligheder i sæsonen 2018. Efter mødet havde vi individuelle samtaler med cirka 30 interesserede. Og, der var et positivt udbytte, fordi vi ved hjælp fra ansatte på det lokale Majoriaq - og arbejdsmarkedskontor, fik udvalgt nogle potentielle medarbejdere ud, som vi vil tilbyde arbejde i på et af vore fabrikker.

Dog, skal fra HR Royal Greenland først foretage den endelige udvælgelse af nye medarbejdere, når en HR medarbejder har haft samtaler med potentielle medarbejder fra Tasiilaqs bygder.

- Én af vore medarbejdere skal møde arbejdsøgende fra Tasiilaq’s bygder om kort, når de arbejdsøgende fra bygderne skal på kursus i Tasiilaq. Først derefter skal vi beslutte hvor mange og præcist hvem vi vil tilbyde et arbejde på et af vore fabrikker på Østkysten. Det bliver sandsynligvis mellem 20-30 personer fra Østkysten vi vil kunne tilbyde et job i vore fabrikker i sæsonen 2018, siger Søren Olsen Damgaard.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Svend Larsen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet