- Vi skal optimere vores proces-flow inden sæsonen for produktion af isede rejer starter. Derfor holder vi lukket for indhandling og produktion i uge 12, siger produktionsleder i Royal Greenlands rejefabrik i Ilulissat, Jensigne Schmidt.

Jensigne Schmidt siger, at optimering af produktionsmaskinerne på rejefabrikken vil medføre kontinuerlig produktion med færre stop.

Medarbejdere skal på kursus

De fleste af de cirka 35 medarbejdere på rejefabrikken i Ilulissat skal på produktionskursus, imens andre vil blive beskæftiget med vedligeholdelse i lukkeperioden.

- Lukkeperioden vil få en minimal påvirkning på vore medarbejderes arbejdstid, fordi de fleste af vore medarbejdere skal på kursus, og andre arbejde med vedligeholdelse i lukkeperioden. Da der er på nuværende tidspunkt er islag på havet, vil vore leverandører ikke blive berørt, siger Jensigne Schmidt.

Sidste indhandling inden lukkeperioden på rejefabrikken i Ilulissat bliver den 14. marts, og sidste produktionsdag bliver dem 15. marts. Rejefabrikken åbner igen den 24. marts.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet