Hvert år er Royal Greenland med til at uddanne mange lærlinge og elever hvert år og derfor er det en stor dag når disse færdiggør deres uddannelser. I år er der 6 som bliver færdige og i dag torsdag den 20.juni 2019 fik fem af disse overrakt beviser fra deres uddannelsessted.

De følgende elever som nu er færdiguddannede er:

Malu Laursen, AU-elev i International Handel og Markedsføring har været i praktik i Royal Greenlands hjemmemarkedsafdeling samt på salgskontoret i Svenstrup, Danmark og Tokyo, Japan. Hun søger nu arbejde indenfor Handel og Marketing.

Nikki Poulsen, TNI-elev i Administration har været i praktik i Royal Greenlands HR-afdeling. Nikki har søgt in på HF søfart med henblik på at tage uddannelse som maskinmester.

Pavia Peter Bech, Lager- og transportlærling har været i praktik i Royal Greenland lagerafdeling i Maniitsoq og bliver ansat i den afdeling.

Malik Siegstad, Smedlærling har været i praktik i Royal Greenlands tekniske afdeling i Ilulissat og han bliver ansat i den afdeling.

Isak Erik Kristoffersen, fiskeskipper af 3.grad har sejlet med Qaqqatsiaq som dæksmand inden har tog uddannelsen. Han fortsætter på Fiskeskipper af 1.grad og skal sejle med Lomur i sommerferien.

Royal Greenland ønsker eleverne og lærlingene tillykke med uddannelsesbeviser og ønsker dem held og lykke i fremtiden.

De vil blive fejret i deres respektive afdelinger når de er færdige med deres praktikperioder.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet