Royal Greenland og Børnerettighedsinstitutionen MIO underskrev i februar 2014 en partnerskabsaftale, der skal være med til at sikre, at Royal Greenlands 900 ansatte i Grønland og deres familier får større kendskab og redskaber til at være med til at sikre børns rettigheder.

Ifølge partnerskabsaftalen skal undervisningen i børns rettigheder indgå i Royal Greenland Academy's personaleudviklingsindsats. Børnetalskvinde Aaja Chemnitz Larsen glæder sig over samarbejdet og udtaler:

- Vores partnerskab med Royal Greenland er med til, at en rigtig stor del af befolkningen får yderligere viden om børns rettigheder. Partnerskabet er et godt eksempel på konkrete tiltag, hvor virksomheder tager et samfundsansvar, som kommer samfundet, herunder ikke mindst børnene og virksomhedens ansatte, til gode.

- Jeg ser, at der fortsat er et stort behov for at sprede budskabet om børns rettigheder. Særlig fokus i vores samarbejde vil naturligt være at styrke forældreansvaret, men gøre det på en anerkendende måde. Jeg er overbevist om, at rigtig mange forældre gør alt, hvad de kan for at sikre deres børn en tryg barndom.

Partnerskabsaftalen gælder i to år og giver mulighed for, at MIO kan tage med ud på kysten sammen med Royal Greenlands ansatte og snakke om børns rettigheder.


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet