Som en global virksomhed har vi forpligtet os til at støtte de lokalsamfund, vi er en integreret del af.

Royal Greenland er kendetegnet ved sine rødder i det grønlandske samfund. Det betyder, at når vi optræder på internationalt plan, repræsenterer vi ikke kun os selv som virksomhed, men også Grønland som sådan. Vi ved, at alle vores aktiviteter vil have indvirkning på udviklingen af det grønlandske samfund.

Vores engagement i det grønlandske samfund

Vi er langt den største virksomhed i Grønland, og det grønlandske samfund er derfor dybt afhængig af vores eksistens og succes. Af denne grund har vi hos Royal Greenland ikke kun ansvaret for at fremstille fantastiske produkter - vi har også et ansvar for at værne om beskæftigelsen i Grønland. Derfor indtager vi en ledende rolle i udviklingen af fiskeriet og det grønlandske samfund.

Fastholdelse af arbejdspladser

Når vi fisker i grønlandske farvande forpligter vi os til at lande omkring 25 % af alt fangst på grønlandsk jord med henblik på at opretholde beskæftigelsen på land. Royal Greenland har derfor cirka 20 fabrikker og indhandlingssteder på den grønlandske kyst for at opfylde denne forpligtelse og for at kunne forædle fisken kort efter den er fanget.

Public Affairs

Det grønlandske Selvstyre ejer virksomheden Royal Greenland. Det betyder, at Royal Greenland er forpligtet til at handle socialt ansvarligt i enhver beslutning, vi træffer. Det skaber samtidig en unik mulighed for at indgå i dialog med beslutningstagere i Naalakkersuisut (Landsstyret) og Inatsisartut (Landstinget) i spørgsmål om fiskeri, miljø, kvoter og lignende.

Klimaændringer

Grønland er et arktisk land og når man omtaler klimaændringer bliver Grønland ofte nævnt. Hos Royal Greenland oplever vi effekten af det ændrede klima på vores forretning hver eneste dag. Vores primære fokus er, hvordan vi kan tilpasse os det skiftende klima og hvordan vi i Grønland bør udvikle fiskeriindustrien på den bedst mulige måde til gavn for det grønlandske samfund.


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet