Eliteatleterne er udvalgt, fordi de træner seriøst og har mulighed for at skabe gode resultater. Blandt dem er Martin Møller, der er en habil langrendsløber. Hans resultater pryder fra tid til anden avisoverskrifterne. Han har tidligere deltaget i mange langdistance langrend i Norge og Sverige. I 2010 deltog han i de danske mesterskaber og vandt over Jonas Olsen, der samme år deltog i OL i Vancover.

Martin Møller imponerer alle med sin ukuelighed inden for idrættens verden, hvor han høster hæder og medaljer inden for forskellige sportsgrene. I 2012 vandt han blandt andet førstepladsen i Arctic Circle Race, der betegnes for at være verdens hårdeste langrends skiløb på 160 km.

Mange overraskes også over Martins fantastiske form. Han har blandt andet gennemført og vundet to krævende løb i løbet af en kort periode, nemlig da han i 2012 vandt Nuuk Marathon, en distance på 42,2 km og terrænløbet KangNu Running Race 2012, som er på 35 km. Samme år var han også hurtigst ved det uofficielle GM på rulleski.

Fra 2012 fik Martin Møller opbakning fra Elite Sport Greenland med henblik på at opnå OL-deltagelse. I Royal Greenland er vi imponerede over Martin Møllers ukuelighed inden for sporten, og derfor er det en meget stor fornøjelse for Royal Greenland at være en af han sponsorer hen i mod OL. Vi deler gerne Martins OL-drømme.

Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet