Vores flåde kombinerer traditionelle og moderne fangstmetoder.

Hos Royal Greenland har vi vores egen fangstflåde i Grønland, der leverer fisk og skaldyr af enestående kvalitet fra de arktiske have. Flåden kombinerer traditionelle grønlandske fangstmetoder med den nyeste teknologi og innovative fiskeredskaber.

Vores trawlerflåde

Vores trawlerflåde består af flydende fabrikker udstyret til både fangst og forarbejdning af for eksempel rejer eller fisk såsom torsk, hellefisk, kuller og sej. Skalrejer bliver kogt og frosset om bord på trawlerne. Fisk fileteres og fryses ombord til søfrosne produkter af høj kvalitet eller blot rensede hele fisk til videreforarbejdning i land. Vores trawlerflåde opererer ud for Grønlands kyster og i Barentshavet.

Mindre fartøjer

Ud over de store trawlere beskæftiger vi en række mindre fartøjer, som opererer indenskærs, primært langs Grønlands vestkyst. De mindre fartøjer opholder sig kun på havet i et par dage ad gangen og de leverer søfriske råvarer såsom rejer og hellefisk direkte til vores landbaserede fabrikker.

Partnerskaber og uafhængige fiskere

Som et supplement til vores eget fiskeri har vi partnerskaber med lokale fartøjer og uafhængige fiskere. I vintermånederne, når havet er frosset, bruger nogle fiskere deres hundeslæder til transport af deres fangst til vores fabrikker.


Læs mere om Vores flåde


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet