Hos Royal Greenland mener vi, at det er vigtigt, at du ved, hvordan vi bruger dine personoplysninger, og vi opfordrer dig til at bruge et par minutter på at sætte dig ind i vores persondatapolitik nedenfor.

HVORNÅR BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER, OG HVILKE OPLYSNINGER BEHANDLER VI?

1 Når du besøger vores hjemmeside      i form af cookies,
2 Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev navn, e-mailadresse, branche and stillingsbetegnelse
3 Når du deltager i vores konkurrencernavn, e-mailadresse
4 Når du køber vores produkter (erhvervskunder)navn, e-mailadresse, branche, underskrift, dokumentation på tegningsberettigelse og stillingsbetegnelse
5 Når du søger en stilling hos Royal Greenland      
personoplysninger indeholdt i din ansøgning, CV mv.
HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER OG PÅ HVILKET RETSGRUNDLAG?

1. Når du besøger vores hjemmeside, behandler vi personoplysninger om dig ved brug af cookies. Læs mere i vores cookiepolitik, cookiepolitik. Vi behandler dine personoplysninger for at forfølge en legitim interesse, herunder forbedring af vores hjemmesides ydeevne og produkter. Dine oplysninger slettes eller anonymiseres, når cookien udløber, eller når du vælger at slette den.

2. Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, behandler vi dine personoplysninger for at kunne sende dig markedsføringsmateriale om vores produkter, opskrifter, tilbud, invitationer, konkurrencer, kundetilfredshedsundersøgelser mv. Vi behandler dine personoplysninger for at forfølge en legitim interesse, dvs. at sende dig de nyhedsbreve, du har tilmeldt dig. Når du afmelder dig, tilbagetrækker du samtidig dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale fra os. Det vil sige, at vi stopper med at behandle dine personoplysninger og straks herefter sletter eller anonymiserer dine personoplysninger. Vi kan gemme oplysninger om dit samtykke, efter du har trukket det tilbage.

3. Når du deltager i vores konkurrencer, f.eks. på facebook, instragram eller over e-mail, behandler vi personoplysninger om dig for at kunne gennemføre og afslutte de konkurrencer, du har valgt at deltage i. Vi behandler dine personoplysninger for at forfølge en legitim interesse, dvs. inkludere dig i de(n) konkurrence(r), du har valgt at deltage i. Dine personoplysninger vil blive slettet eller anonymiseret, når konkurrencen er afsluttet.

4. Når du køber vores produkter, behandler vi dine personoplysninger for at kunne opfylde vores aftale med dig eller den virksomhed, du er ansat i. Behandlingen er derfor enten nødvendig for at opfylde den kontrakt, du er er part i, eller udføres for at kunne forfølge en legitim interesse i at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med købet og/eller aftalen mellem os og din arbejdsgiver. Vi sletter eller anonymiserer dine personoplysninger, når ordren er gennemført eller kontrakten opfyldt, men vi gemmer nogle oplysninger, som er nødvendige for bogføringen, i fem år efter afslutningen regnskabsåret i overensstemmelse med bogføringsloven.

5. Når du søger en stilling hos Royal Greenland, behandler vi dine personoplysninger for at kunne evaluere dig som kandidat og beslutte, om du passer til den stilling, du har ansøgt om - eller eventuelt en anden ledig stilling, dvs. vi forfølger en legitim interesse. Hvis vi synes din ansøgning er interessant, men ikke har nogle ledige stillinger på det tidspunkt, kan vi vælge at beholde din ansøgning i op til seks måneder for det tilfælde, at en stilling bliver ledig, hvorefter vi sletter eller anonymiserer dine personoplysninger. Nogle gange vil vi bede om dit samtykke til at opbevare ansøgningen i længere tid, i hvilket tilfælde vi vil slette dine personoplysninger, når samtykket udløber, eller du tilbagekalder det.

HVEM OVERFØRER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL

Vi bruger Microsoft Office 365 til almindelig dokumentstyring, og Microsoft Ireland Operations Ltd. handler derfor, i denne henseende, som databehandler.

Vores e-mailkommunikation hostes og faciliteres hos Royal Greenland Seafood A/S i Danmark og på vores hovedkontor, Royal Greenland A/S, beliggende i Grønland. I denne henseende har Royal Greenland A/S og Royal Greenland koncernselskaber alle underskrevet standardkontraktbestemmelser (udstedt af Europa-Kommissionen), som regulerer overførsel af data og beskytter personoplysninger overført mellem Royal Greenland selskaber inden for EØS og Royal Greenland A/S i Grønland.

Når du køber vores produkter, kan vi overføre dine personoplysninger til tredjemænd, f.eks. fragtmænd i det omfang det måtte være nødvendigt for at få leveret dine indkøb til dig.

Når du ansøger om en stilling hos os, kan vi overføre din ansøgning til et eller flere koncernselskaber, hvis din jobprofil er relevant for disse.

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

I det omfang vores behandling er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@royalgreenland.com.

DINE INDIVIDUELLE RETTIGHEDER OG HVEM DU SKAL KONTAKTE

Du kan til enhver tid udøve din ret til adgang, berigtigelse, sletning eller begrænsning af dine personoplysninger eller protestere mod sådan behandling eller udøve din ret til dataportabilitet ved at kontakte os.

Herudover har du ret til at indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København K, tlf. +45 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, eller du ønsker at udøve dine rettigheder nævnt ovenfor, kan du altid kontakte os på info@royalgreenland.com.


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet