Koncernens internationale produktudviklingsteam har et indgående kendskab til foodserviceindustrien og de parametre, der er vigtige for dette område. Dette sætter teamet i stand til at udvikle produkter, der er perfekt tilpasset den enkelte kunde, hvad angår både smag, portionsstørrelse og tilberedning. 

Royal Greenland servicerer alle dele af foodserviceindustrien, og koncernens salgsteam består af lokale eksperter med en indgående forståelse for de behov, som er gældende i hvert enkelt kundesegment. Gennem tætte partnerskaber med kunderne og lokale kokke får Royal Greenland kendskab til, hvad der efterspørges på hoteller, restauranter, kantiner og institutioner. Royal Greenland har derfor mulighed for at rådgive både grossister og slutbrugere.

Segmenter:

Hotel/restaurant

Dette segment efterspørger en bred vifte af eksklusive naturprodukter til den erfarne kok.

Kantiner

Dette segment efterspørger levering af store mængder produkter, som er hurtige og nemme at tilberede. Kantinerne ønsker desuden et at have erfarent team af kokke og produktudviklere til rådighed, som kan hjælpe med at planlægge en sund og varieret menu.

Institutioner

Dette segment efterspørger levering af store mængder portionskontrollerede produkter, som Royal Greenland kan levere i kraft af sit højteknologiske produktionsudstyr. Det betyder, at kunden kan være sikker på, at alle portioner har samme størrelse hver gang. Institutionerne efterspørger desuden næringsinformationer på alle produkter, herunder allergener, så de kan servere sunde måltider for deres kunder, og disse informationer er Royal Greenland i stand til at give.


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet