You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Indblik i vores hverdag

Lederudviklingsforløb på hele kysten

I løbet af 2022 har Royal Greenland afviklet lederudviklingsforløbet Siukkat for ledere på flere af de største fabrikker i Grønland.

Siukkat blev startet i 2018 for topledere fra hovedkontoret i Nuuk. I dag er konceptet dog videreudviklet og tilpasset til fabriksledere.

'Det er vigtigt, at vores fabriksledere er klædt godt på til en travl og omskiftelig hverdag, som det ofte er i vores store fabrikker. Det skal et udviklingsforløb som Siukkat være med til at sikre' forklarer HR udviklingsleder, Sara Biilmann Egede, som er ansvarlig for forløbet.

Siukkat har i år været delt op i fire moduler. Første modul blev afholdt i februar, mens det sidste modul sluttede i november.

Kaj S. Egede, der er teknisk chef i Maniitsoq, var med i forløbet, og han har taget flere ting med derfra: ’Jeg er ret sikker på, at værktøjerne vil hjælpe i hverdagen, og at de vil føre os tættere sammen som kolleger og gøre vores samarbejde stærkere’, fortæller han.

Kaj håber på, at alle deltagere vil videreføre tiltagene fra Siukkat: ’Jeg er i bedre stand til at se mine personlige bedrifter, og hvor jeg er nået til, og samtidig er jeg blevet bedre til at se, hvilke områder jeg skal forbedre fremover’, forklarer han.

Næste skridt for Royal Greenland er at designe et koncept, der også henvender sig til fabrikkernes holdledere og formænd samt bygdernes ledere.

Se også

Næste nyhed: Tang - klimavenlig superfood
...