You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Uddannelse

Færdiguddannet

I 2020 havde Royal Greenland 64 lærlinge, elever og studerende tilknyttet virksomheden; heraf de 55 i Grønland. Nogle af disse får tilbud job efter endt uddannelse

Efter endt uddannelse hos Royal Greenland

Når du er færdiguddannet hos Royal Greenland kan du være heldig at der er ledigt job til dig. I perioden 2015-2019 har 56 procent af vores elever og lærlinge fået job efter endt uddannelse. Nogle studerende har fået mulighed for et trainee-forløb for at lære Royal Greenland bedre at kende. Trainee-ordningen bruges i de tilfælde at der ikke er en ledig stilling, men hvor virksomheden ønsker at fastholde tilknytningen til den enkelte. 

Når du først er ansat i Royal Greenland står det åbent for dig at gøre karriere i virksomheden. Du får mulighed for at tage faglige kurser og efteruddannelse som udvider dine muligheder for at avancere i virksomheden. Som leder får du mulighed for at tage lederkurser og lederuddannelse. 

Alle karriereforløb er forskellige og afhænger af ens egen indsats og ambitioner. Nogle skal væbne sig med tålmodighed for at avancere, da Royal Greenlands medarbejderomsætning ikke er høj når det kommer til lederstillinger. Det anser vi som et tegn på at vores ledere er glade for at være på Royal Greenlands hold. Og det er vi stolte af.

Du kan også gøre karriere selvom du ikke har været på uddannelse hos os, så hold øje med vores stillingsopslag. 

 

Se også

Læs mere om Qaqisa
...