You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Uddannelse

Qaqisa

Har din klasse eller skole lyst til at have besøg af Royal Greenland for at fortælle om Grønlands største virksomhed og uddannelsesmuligheder, så kontakt os gerne.

Det er også muligt at arrangere et besøg hos en af vores fabrikker og trawlere samt hovedkontoret.

I 2021 inviterer Royal Greenland folkeskolens 3.-, 6.-, og 8.klasses elever på besøg i virksomhedens fabrikker og anlæg. Det sker som et led i Qaqisa! – et projekt som skal få flere elever til at vælge uddannelse efter folkeskolen.

Skolebesøg

Royal Greenland har 38 fabrikker og anlæg i Grønland, og det er i disse byer og bygder, at folkeskolens 3.-, 6.-, og 8.klassetrin vil få en tilsendt en invitation i løbet af året 2021. 

Royal Greenland vil gerne fortælle om hvilken type arbejde vi laver i virksomheden, og hvilken rolle virksomheden spiller i samfundet.

Initiativet om at invitere folkeskolens elever til at besøge Royal Greenlands fabrik sker som et led i Qaqisa's skole- erhverv-samarbejde. Vi henleder opmærksomheden på www.csr.gl om projektet.

Under besøget på fabrikken eller anlægget vil eleverne blandt andet se og høre om produktionen. De får mulighed for at møde personalet, og sidst men ikke mindst, høre om hvad vi har at tilbyde af karrieremuligheder både i Grønland og internationalt.

Der vil være spændende aktiviteter afhængig af hvilket klassetrin der er på besøg, så eleverne får et indtryk af Royal Greenland og af mulighederne i virksomheden.

 

Se video om Qaqisa

Se også

Læs mere om Uddannelsesmuligheder
...