You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser

Royal Greenlands trawler Lomur er sunket - hele besætningen er i god behold.

Lomur

Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at vores trawler Lomur, natten til i dag d. 17. marts har været involveret i en ulykke og er sunket vest for Sisimiut. Vi skal understrege, at alle ti besætningsmedlemmer er blevet reddet og er i god behold på trods af den voldsomme hændelse.

Vores fokus ligger nu på at yde den nødvendige støtte til besætningen og deres familier i kølvandet på denne hændelse. Vi har straks iværksat tiltag for at sikre, at de involverede modtager professionel krisehjælp. 

Vi ønsker at udtrykke vores anerkendelse af de hurtige og effektive redningsaktioner udført af Arktisk Kommando, Grønlands Politi, og alle andre, der bidrog til at sikre besætningens sikkerhed. Deres indsats har været afgørende. 

Besætningens håndtering af situationen viser et højt niveau af professionalisme og træning, som vi hos Royal Greenland værdsætter. Deres evne til at handle beslutsomt i en nødsituation understreger vigtigheden af vores kontinuerlige fokus på sikkerhed og beredskab. 

Vi samarbejder i øjeblikket med relevante myndigheder for at analysere hændelsesforløbet og årsagerne bag ulykken.  

CEO Royal Greenland  
Susanne Rajamand
 

For yderligere information kontaktes vores kommunikationschef Merete Lindstrøm på tlf: +299 281820 eller e-mail meli@royalgreenland.com 

 

...