You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland i Uummannaq anerkender ældre

19.12.2012

Royal Greenland i Uummannaq har de sidste par år givet en anerkendelsesgave til ældre borgere, der har ydet en ekstraordinær arbejdsindsats

Royal Greenland i Uummannaq har de sidste par år givet en julekurv til personer, der har ydet en ekstraordinær arbejdsindsats i løbet af deres aktive arbejdsår.

- I dag 19. december 2012 overrakte vi en julekurv til Ulloriaq Løvstrøm, nu pensioneret forhenværende borgmester i Uummannaq. 76-årige Ulloriaq Løvstrøm har været en god borgmester for Uummannaq byen i mange år, og har nu været pensioneret i flere år. Ulloriaq har ved siden af sit borgmesterembede også været aktiv i kulturlivet og i forskellige foreninger som ældreforeningen, sportsforeninger osv.

- Sidste år i 2011 gav vi en julekurv til 82-årige og samtidig den ældste borger i Uummannaq, Bibiane Møller for hendes mangeårige virke i sundhedsvæsenet i Uummannaq. Det er blevet en tilbagevendende tradition i julemåneden at vi ærer ældre borgere på denne måde, fortæller Abia Thorsteinsen, Royal Greenlands fabrikschef i Uummannaq.

- Vi har ikke på forhånd informeret om at vi var på vej med en julekurv, så overraskelsen over anerkendelsen og kurven er blevet taget godt imod med stor glæde og taknemmelighed, slutter Abia Thorsteinsen.

 

Næste nyhed: New Fabrik lukkes foreløbig på grund af renovering
...