You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Fabrik inviterer fiskere til sammenkomst

18.12.2018

Royal Greenlands fabrik i Maniitsoq inviterede den 6. december byens fiskere, der har leveret fisk til fabrikken i årets løb, til en hyggelig sammenkomst på fabrikkens kantine, hvor fabriksledelsen fremlagde oplysninger om fabrikkens forskellige aktiviteter samt oplysninger om indhandlede mængder til fabrikken i årets løb. Under sammenkomsten blev to fiskere kåret til årets fiskere.

Sammenkomsten med fiskerne blev afholdt med deltagelse af mellem 40 til 50 fiskere. Her bød fabrikschef Susanne Olsen og fiskerikonsulent Lauritz Kreutzmann gæsterne velkommen, hvorefter de fremlagde oplysninger om fabrikkens forskellige aktiviteter i årets løb, imens der indimellem blev sunget julesalmer og serveret kaffe, the og kager til gæsterne.

Fabrikschefen og fiskerikonsulenten fremlagde oplysninger om status på fiskeriet 2018,

oplysninger om MSC godkendte hellefisk landet af trawleren Sisimiut, oplysninger om indhandling og produktion af stenbiderrogn, Nutaaq Cod og andre fisk i 2018, samt oplysninger om fabrikkens seneste aktivitet, opstarten af olie produktion af torskelever.

Under sammenkomsten blev jollefisker Svend Heilmann og kutterejer Kristoffer Jessen kåret til årets fiskere med teksterne: ” En fisker der har været godt engageret med levering af NUTAAQ fisk, en fisker der godtager vore henvendelser, der for os giver sine meninger, og støtter vore bestræbelser på for at nå mål.”

- Under sammenkomsten sang Royal Greenland Maniitsoq's sangkor en sang der egner sig til fiskerne. Der blev også sunget julesalmer akkompagneret af Peter L. Josefsen på keyboard, oplyser HR medarbejder i Royal Greenlands fabrik i Maniitsoq, Bitten Heilmann

Sammenkomsten blev afsluttet med uddeling af juleposer til alle fiskere.

Billeder fra sammenkomsten på fabrikken i Maniitsoq kan ses under teksten.

Fisker Svend Heilmann blev kåret som årets fisker.

Kristoffer Jessen blev også kåret som årets fisker.

Næste nyhed: Råvaremangel medfører hjemsendelse af medarbejdere
...