You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Få god underholdning og lækker mad på Kulturnatten

18.01.2018

Start Kulturnatten med serveret lækker mad lavet af grønlandske seafood i Royal Greenland. Du har også mulighed for at vinde hjemmemarkedsprodukter, hvis du har tippet 13 rigtige, og dine børn har også mulighed for at deltage i en tegnekonkurrence mens du går på “opdagelsesrejse” om uddannelsesmulighederne i virksomheden.

Du kan deltage i Royal Greenlands arrangement på Kulturnatten den 20. januar fra kl. 15:00 til

kl. 19:00 i Qasapi 2 og 3. Royal Greenland har i dette år lejet Igaffik i forbindelse med Kulturnatten, fordi Igaffik ligger lige i nærheden af fabrikken.

Under Royal Greenlands arrangement på Kulturnatten skal sangerinden Malu Fleischer blandt andet spille og synge i Igaffik, som er Nuuk Transports bygning , og dette vil ske fra kl. 16:30 til kl. 17:00 og igen fra kl. 17:30 til kl. 18:00.

På Kulturnatten i Igaffik, som ligger lige overfor Royal Greenlands fabrik i Nuuk, vil der blandt andet også blive serveret en delikat fiskesuppe tilberedt af Royal Greenlands kok Sune Bjerre.

- Besøgende gæster vil få mulighed for at smage forskellige anretninger tilberedt af vores kok samtidig med de vil få mulighed for at høre levende musik og for at deltage i forskellige konkurrencer med gevinstmuligheder. De store gevinster vil blandt andet bestå af diverse Royal Greenlands hjemmemarkedsprodukter såsom: Rejer, krabber og torskefilter, siger sælger i Royal Greenlands Hjemmemarked Kaassannguaq Zeeb.

Tre forskellige steder

Royal Greenlands arrangement i forbindelse med Kulturnatten vil blive delt op i tre forskellige steder; på trawleren Tuugaalik, i fabrikken og i Igaffik. Man kan gå på sightseeing i trawleren Tuugaalik, der vil i fabrikken blive afholdt en fiskedamskonkurrence for børn, hvor børnene vil få mulighed for at fiske gevinster op af en fiskedam og for voksne vil der blive afholdt rejepilningskonkurrence for at se, hvem der er hurtigst til at pille rejer.

På Kulturnatten vil der eksempelvis også være oplysninger om produktionsprocesser, og herunder vil fiskeriteknologen i Royal Greenlands fabrik i Maniitsoq Ungaaq Kreutzmann lave en fremlæggelse. Der vil også være introduktion om uddannelsesmulighederne i Royal Greenland.

- Endvidere kan man få omfangsrige oplysninger vedrørende uddannelsesmulighederne i Royal Greenland. Der er nemlig mange, forskellige jobmuligheder i koncernen, siger HR-medarbejder i Royal Greenland Tina Hansen.

Royal Greenland i kysten

Royal Greenlands fabrikker i Uummannaq og Maniitsoq skal også holde åbent hus på Kulturnatten.

Fabrikken i Uummannaq skal holde åbent hus fra kl. 17:00 til kl. 19:00, hvor fremmødte vil få uddelt et nummer, som skal bruges i en lodtrækning med tildeling af gevinster til både børn og voksne.

Ligeledes skal Royal Greenlands fabrik i Maniitsoq holde åbent hus fra kl. 18:00 til kl. 21:00. Her vil der blive afholdt forskellige konkurrencer med gevinstmuligheder, og folk, der gerne vil på sightseeing i fabrikken kan blive skrevet ned til en rundtur i fabrikken, mens den er åben, som skal foregå den 29. januar.

Program for Kulturnatten i Royal Greenland kan ses her:

Næste nyhed: Tre fiskere får tilskud og lån til nye joller
...