You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Kokkeelev til Royal Greenland A/S’ kantine i Nuuk

27.03.2018

Vil du arbejde i et mindre alsidigt køkken? Er du bevidst om at have ansvar for egen uddannelse og lære dit fag grundigt efter egne erfaringer, evner og samarbejde med kollegaer i vores institutionskøkken? Så er du vores nye kokkeelev!

Som kokkeelev vil du servicere over 100 medarbejdere dagligt på Royal Greenland A/S’ kantine i Nuuk i samarbejde med din køkkenchef og cater-, kantineassistent.

Vi søger en lærling til Royal Greenlands køkken som lægger engagement og energi i sin uddannelse, er stabil, har stor interesse for faget og er en teamplayer.

Om uddannelsen

En kok arbejder med at lave mad. På skolen lærer du om gode råvarer, at tilberede og anrette maden samt at vælge drikkevarer dertil.

En vigtig del af arbejdet går ud på at sammensætte et måltid, så det bliver en oplevelse for kunden at spise. Som kok lærer du også meget om indkøb og kundeservice. Kokke kan arbejde i større og mindre køkkener på spisesteder, eller de kan starte deres eget firma, der f.eks. leverer mad ud af huset.

Uddannelsen giver en grundlæggende viden om sundhed, ernæring og madlavning. Du skal kunne sammensætte menuer og vide noget om drikkevarer. Du skal også lære, hvordan man betjener kunder. Og så skal du lære at arbejde i team.

I uddannelsesforløbet som varer 2-4 år kan du afslutte som gastronomassistent, som cater- og kantineassistent eller som kok.

  • Gastronomassistent: Du lærer at foretage alle de rutineprægede opgaver i et moderne restaurationskøkken.
  • Cater- og kantineassistent: Du lærer at tilberede og servere mad i kantiner.
  • Kok: Du lærer at planlægge indkøb, opbevaring og tilberedning af mad. Du fordyber dig i de forskellige tilberedningsmetoder og råvaresammensætninger, og du lærer om drikkevarer.

Hvis du vil vide mere om stillingen så er du velkommen til at kontakte køkkenchef Sune Bjerre 361317 eller på mail subj@royalgreenland.com.

Du kan sende din ansøgning til ilinniartoq@royalgreenland.com.

Ansøgningsfristen er sat til 12.april 2018.

Praktikstart hurtigst muligt.

Næste nyhed: Transport af færdigvarer over isen
...