You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Elev på praktikophold i Royal Greenland Japan

29.04.2019

28 årige Malu Laursen, der studerer International Handel og Marketing på Akademiuddannelsen i Nuuk, er på et seks ugers praktikophold i Royal Greenland Japan. Malu Laursen har under sit uddannelsesforløb på Akademiuddannelsen med praktikforløb i Royal Greenland, tidligere været på praktikophold i salgsafdelingen i Nuuk og Market Development & Marketing i Svenstrup.

Formål

- Formålet med min mit ophold i Japan er at udbrede mine erfaringer og lære Royal Greenland A/S at kende på et dybere niveau, siger Malu Laursen.

Malu glæder sig til at opleve det anderledes arbejdskultur i Japan.

- Ikke nok med at det er en helt anden arbejdskultur, så er det helt andre arbejdsmåder og en helt anden arbejdsmoral, som jeg kommer til at opleve, mens jeg er i Japan. Japan er blandt andet kendt for sin respektfulde tankegang og deres høje moral inden for især arbejde, men også uddannelse. Disse ting får jeg lov til at opleve på første hånd, og jeg kan love jer, at det er vildt spændende, at man som elev kan opleve dette, siger Malu Laursen og hun fortsætter:

- Jeg glæder mig til at opleve en masse fede ting, som jeg kan fortælle mere om senere. Indtil videre har jeg det godt, og er blevet taget rigtig godt imod.

- Kollegerne her i Royal Greenland Japan er en flok søde mennesker, og de har taget rigtig godt imod mig. De havde arrangeret en velkomstfest for mig fredagen efter jeg ankom til Tokyo den 15. april. Det var enormt hyggeligt, siger , Malu.

Malu Laursen skal opholde sig i Tokyo, Japan, frem til den 28. maj 2019.

Du kan se et billede af Malu Laursen og billeder af Tokyo efter teksten.

Kilder:

Foto: Malu Laursen

Næste nyhed: Royal Greenland havde konkrete tilbud på jobmesse
...