You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Tillykke!

20.06.2019

Et vigtigt kendetegn for at sommeren er begyndt er når vi ser de mange unge i bybilledet i deres fineste tøj med konvolut og blomster i hånden. De har fået deres uddannelsesbeviser og skal i enten i arbejde eller videre i uddannelse.

Hvert år er Royal Greenland med til at uddanne mange lærlinge og elever hvert år og derfor er det en stor dag når disse færdiggør deres uddannelser. I år er der 6 som bliver færdige og i dag torsdag den 20.juni 2019 fik fem af disse overrakt beviser fra deres uddannelsessted.

De følgende elever som nu er færdiguddannede er:

Malu Laursen, AU-elev i International Handel og Markedsføring har været i praktik i Royal Greenlands hjemmemarkedsafdeling samt på salgskontoret i Svenstrup, Danmark og Tokyo, Japan. Hun søger nu arbejde indenfor Handel og Marketing.

Nikki Poulsen, TNI-elev i Administration har været i praktik i Royal Greenlands HR-afdeling. Nikki har søgt in på HF søfart med henblik på at tage uddannelse som maskinmester.

Pavia Peter Bech, Lager- og transportlærling har været i praktik i Royal Greenland lagerafdeling i Maniitsoq og bliver ansat i den afdeling.

Malik Siegstad, Smedlærling har været i praktik i Royal Greenlands tekniske afdeling i Ilulissat og han bliver ansat i den afdeling.

Isak Erik Kristoffersen, fiskeskipper af 3.grad har sejlet med Qaqqatsiaq som dæksmand inden har tog uddannelsen. Han fortsætter på Fiskeskipper af 1.grad og skal sejle med Lomur i sommerferien.

Royal Greenland ønsker eleverne og lærlingene tillykke med uddannelsesbeviser og ønsker dem held og lykke i fremtiden.

De vil blive fejret i deres respektive afdelinger når de er færdige med deres praktikperioder.

Næste nyhed: Fabrikschef beder borgere om at respektere advarselsskilte
...