You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland støtter landsindsamling

08.11.2019

Royal Greenland og dets medarbejdere donerer knap 76.000 kroner til Neriuffik under fredagens landsindsamling. 51.000 kroner kommer fra medarbejderne.

I forbindelsen med Neriuffiks landsindsamling for kræftramte overdrog Inga Dora Markussen, koncern kommunikationschef en donation på 25.000 kroner fra Royal Greenland A/S' sponsorudvalg. Men det var ikke alt. Kristian Thorsteinsen, produktionsmedarbejder fra Nuuk fabrikken overdrog også en check på vegne af Royal Greenlands medarbejdere i fabrikkerne, trawlerne og Hovedkontoret. De havde indsamlet i alt 50.966 kroner forud for Neriuffiks landsindsamling. Derfor har Royal Greenland og dets medarbejdere sammenlagt doneret knap 76.000 kroner.

Jens K. Lyberth, direktør for Kommunikation og HR i Royal Greenland er begejstret for medarbejdernes indsamling.

- Det er en utrolig smuk gestus fra Royal Greenlands medarbejdere, at de indsamler penge til landsindsamlingen. Og at de har formået at samle så mange penge. Det er virkelig flot, siger Jens K. Lyberth begejstret og fortsætter.

-  Vi er glade for kunne overrække medarbejdernes bidrag på 51.000 kroner sammen sponsorudvalgets bidrag på 25.000 kroner, fordi pengene går til kræftramte og deres familier. Når den sygdomsramte kommer i behandling sker det ofte, at de må forlade familien og hjembyen med et stort afsavn. At vide at pengene er med til at bringe familiemedlemmer sammen under den svære tid, er meget støtteværdigt, siger Jens K. Lyberth

Indsamlingen i Royal Greenland blev gennemført via løntræk, hvor den enkelte medarbejder oplyser et beløb og får trukket donationen fra i lønnen. En af de som valgte at donere i den interne indsamling er Pilunguak Gundel Thorleifsen, AU-elev i Royal Greenlands lønafdeling på hovedkontoret i Nuuk

- Jeg er rigtig glad for, at vi medarbejdere i fællesskab kan donere så flot et beløb til Neriuffik. Det varmer mit hjerte at vi er hjælpsomme. Jeg har valgt at donere penge til landsindsamlingen blandt andet fordi min datters farmor blev ramt af kræft, men også fordi jeg mener at det er vigtigt at støtte de kræftramte, så de kan få lettere forhold under en svær tid, siger Pilunguak Gundel Thorleifsen og fortsætter:

 - Jeg mener, at vores vilje til at bidrage til Neriuffik viser at vi medarbejdere i Royal Greenland udviser et samfundsansvar.

Royal Greenlands sponsorpolitik i 2019 tilgodeser børn og unges skolegang gennem støtte til efterskole- eller sprogskoleophold, uddannelsessøgende gennem Ivalo og Minik fonden, idrætsudøvere gennem Grønlands Idrætsforbund, elitesportsudøvere gennem Elite Sport Greenland, sportsbegivenheden Arctic Circle Race, og flere begivenheder.

Næste nyhed: Anlægsledere samlet i Ilulissat
...