You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Sampak af lokale produkter snart tilgængelig

21.08.2020

Neqi A/S og Royal Greenland har indgået et samarbejde om en sampak produkt af bedste kvalitet- en 14 dages middag baseret på sund og nærende mad - indeholdende kødprodukter af lam fra Sydgrønland samt fiskeprodukter fra Royal Greenland.

Salgschef i Royal Greenland Malik Hegelund Olsen, er glad for at Royal Greenlands produkter er en del af sampak-middage, som er populære hos kunderne i Grønland. fiske 

- Formålet er at have et alternativt valg på de eksisterende 14 dages pakker der udbydes i detailhandlen. Vi vil sikre at vores kunder kan vælge en pakke der er sund og nærende med lokale produkter, siger Malik Hegelund Olsen.

Produktet indeholder kød til ti dage samt fisk og skaldyr til fire dage, så det passer med anbefalinger om at spise fisk to gange om ugen. Royal Greenland supplement til produktet indeholder: Et kilo skalrejer, en kilo ammassaat (red. Lodde), torskefilet af det delikate Royal Greenland produkt, Nutaaq Cod, samt hellefisk kogestykker. Neqi A/S produkter indeholder blandt andre produkter som fåresuppekød, medister, fars og culotte.

Salg og distribution af sampakken bliver styret af Neqi A/S, der også pakker sampakken i Neqi A/S fabrik i Narsaq, og sender til kunder der bestiller produktet.

- Vi håber produktet bliver taget godt imod fra kunderne og at vi kan udvide samarbejdet med Neqi A/S så vi kan videreudvikle pakkerne til andre størrelser og kundesegmenter, siger Malik Hegelund Olsen.

Neqi A/S skriver i KNI’s facebookside, at produktet af lokale grønlandske råvarer snart vil være tilgængelige i lokale butikker på kysten.

Kilder:

Foto: Neqi A/S

Næste nyhed: Ny Nataarnaq søsættes i dag
...