You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Bootcamp - Sammenhold & udvikling

19.11.2021

En række elever fra Royal Greenland deltog til den årlige bootcamp i Kangerlussuaq fra den 1. november til den 5. november 2021. En bootcamp, hvor personlig udvikling, teambuilding og overordnet introduktion til Royal Greenland som virksomhed var i fokus. Hele 14 elever, samt tre arrangører fra Royal Greenland deltog.

Hvert år afholder Royal Greenland bootcamp for elever fra hele kysten, men i de sidste år har det været problematisk på grund af Covid-19. Bootcampen, som ellers plejer at blive afholdt i juni, blev aflyst sidste år, og blev afholdt med et par måneders forsinkelse i år, men for Ungaaq Abelsen, Uddannelseskonsulent for Royal Greenland, var bootcampen i år en succes.

- Det gik rigtigt godt, trods udfordringer. Vi havde to der ikke deltog på grund af Covid-19, hvor den ene var en elev, og hvor den anden var en ekstern instruktør. Men vi havde selvfølgelig en plan B, så det gik rigtigt godt. Deltagerne udviste meget hurtigt et godt sammenhold og et godt netværk, fortæller Ungaaq.

Personlig udvikling og forskellighed

Bootcampens program bød på forskellige øvelser og gruppearbejde, hvor hovedparten handlede om at arbejde med sig selv, tage ansvar og teambuilding imellem eleverne.

- Det var en god bootcamp, hvor man også lærer nye mennesker at kende. Man begynder at være mere åben om sin egen fremtid, ikke kun med Royal Greenland, men også helt personligt. Kurserne gik ud på at kigge mere på sig selv, så det har været meget givende at være en del af det, fortæller Parnúna Nielsen Johansen fra Nuuk.

For klejnsmedselev Nikki Hansen fra Sisimiut har det været en øjenåbner for muligheder i Royal Greenland som virksomhed.

- Man lærer de andre elever at kende, og finder ud af hvad de egentlig laver i virksomheden. Jeg vidste ikke, at der var så mange valgmuligheder indenfor uddannelse i denne virksomhed, siger Nikki og fortæller videre: 

- Det har også været godt, at vi kunne sige vores meninger, og at der var nogen der kunne lytte til os.

Begge deltagere fortæller, at det har været inspirerende at deltage i bootcampen, da alle kommer fra forskellige baggrunde og derfor kunne inspirere hinanden.

Der var ikke kun oplæg under bootcampen, men også icebreakers.

Klar til næste år

- Vi havde en god evaluering med eleverne til sidst, og eleverne mente at det var en god uge med et godt program. De havde fået noget brugbart de kan tage med hjem og de var godt tilfredse, fortæller Ungaaq.

Udover øvelser, gruppearbejde blev der også afholdt konkurrencer imellem deltagerne i hele forløbet, samt at der var udflugt med bus og guide i Kangerlussuaq.

Der blev også tid til at udforske Kangerlussuaq.


Bootcampen blev arrangeret af Uddannelseskonsulent Ungaaq Abelsen, HR Udviklingsleder Sara Biilmann Egede samt HR Udviklingskonsulent Claus Nielsen.

Næste bootcamp for nye elever er planlagt til juni næste år.

 

Næste nyhed: Tag med Royal Greenland på smagsrejse
...