You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Tag med Royal Greenland på smagsrejse

28.10.2021

Og vind en lækker præmie #NuukNordiskRG

Den 28. oktober deltager Royal Greenland i Nuuk Nordisk Festival med overskriften ”Vores råvarer på rejse”. I tidsrummet 16.00-16.45 kan du smage på retter fra Chile, Spanien, Norge, England, Japan, Kina og Italien hvor hovedingrediensen er de råvarer, som Royal Greenland har adgang til.

I dag beskæftiger Royal Greenland omkring 2.300 medarbejdere over hele verden, som alle har en vigtig rolle i værdikæden. Når produkterne er klar til at blive solgt, går Royal Greenlands 15 salgsafdelinger i gang med at sælge disse til markederne i Asien, Europa, Nord- og Sydamerika. 

I dag har Royal Greenland salgsafdelinger i følgende lande; USA, Chile, Kina, Japan, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Sverige, Norge, Finland, Danmark og Grønland.

Vind præmien

Hvis du vil deltage i lodtrækningen om lækker proviant, skal du tage hen til Royal Greenlands bod i Nuuk Center, tage et billede af den ret du synes smager bedst, poste billedet offentligt på facebook eller instagram, skrive hvor den ret kommer fra og slutte med #NuukNordiskRG

Hvis du ikke er i Nuuk eller ikke kan deltage i Nuuk Nordisk Kultur festival, så kan du også deltage i konkurrencen. Du skal blot gå ind på Facebook siden Royal Greenland.gl, like opslaget og besvar spørgsmålet: Hvor mange salgsafdelinger har Royal Greenland i verden? Skriv dit svar i kommentarfeltet, så deltager du også i lodtrækningen om den lækre præmie.

Præmien til en værdi af 800 kr. og indeholder:               

- Rødfisk - hel uden hoved
- Krabber
- Torskefileter
- Rå Japan skalrejer
- Ammassætter
- Hel torsk
- Mattak
- Maskintørret snack
- Maskintørret torsk
- Røget laks
- Fiskesampak

Lodtrækningen finder sted mandag den 1.november 2021 og offentliggøres på Royal Greenlands Facebook side og Instagramprofil.

 

 

Næste nyhed: Royal Greenlands APP er godt modtaget
...