You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland deltager i Unleash

24.08.2022

Som et led i Royal Greenlands mål og ambitioner indenfor bæredygtig udvikling, har virksomheden 5 unge deltagere fra Nuuk, Paamiut, Qasigiannguit og Sisimiut i UNLEASH - et globalt initiativ, hvor unge skal finde løsninger, der skal hjælpe med at nå verdensmålene for bæredygtig udvikling.

Siden 2017 har UNLEASH afholdt de såkaldte Innovation Labs i Danmark, Singapore og Kina. I år bliver den store og indflydelsesrige bæredygtighedsevent afholdt i Nuuk, med 200 unge deltagere fra den arktiske region.

Missionen i UNLEASH er at fremskynde positive forandringer, ved at mobilisere unge talentfulde mennesker i samfundsledelse, problemløsning og fremlæggelse af sociale og miljømæssige løsninger.

Royal Greenland har både sponsoreret eventet og udvalgt fem unge talenter, som til dagligt arbejder hos Royal Greenland, til at deltage. De skal sammen med de andre deltagere, få hjælp til at udvikle deres ideer og komme i kontakt med virksomheder og organisationer, der kan hjælpe med at realisere dem.  

Stor interesse for Royal Greenland

Royal Greenland kom på billedet da det gjaldt virksomhedsbesøg, hvor tre hold fra UNLEASH besøgte Royal Greenland. Her fik de et indblik i virksomheden og dens ambitioner indenfor bæredygtighed. Tre ansatte fremlagde om virksomheden og besvarede spørgsmål.

- Deltagerne var meget interesserede i Royal Greenland. De stillede spørgsmål om hvordan vi fisker og producerer bæredygtigt, og hvilke tiltag vi har indenfor kvalitetsuddannelse og meningsfuldt arbejde, fortæller Malik Hegelund Olsen, CSR-manager hos Royal Greenland.

Royal Greenlands opfattelse er, at man for at opnå økonomisk vækst, også må tage hensyn til miljø og sociale strukturer i de samfund man opererer i, og dermed opnå en bæredygtig udvikling.

UNLEASH bliver afholdt i dagene fra den 20. – 27. august.

Uddannelseskonsulent, Ungaaq, præsenterer for Unleash deltagere

CSR-manager, Malik, præsenterer for Unleash deltagere

Uddannelseskonsulent, Ungaaq, præsenterer for Unleash deltagere

Næste nyhed: Bootcamp
...