You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Medarbejderkursus i Paamiut var en succes

14.04.2023

Fabriksmedarbejderne havde stor glæde af det intensive kursus i blandt andet teambuilding og personlig udvikling.

Traditionen tro afholdt Royal Greenland årets første Sulisa+ kursus for fabrikken i Paamiut. Kurset som er skræddersyet til virksomhedens større fabrikker, sætter fokus på personlig udvikling, lederudvikling og bedre samarbejde.

Medarbejdernes samarbejdsevner blev testet gennem forskellige praktiske øvelser, hvilket havde til formål at styrke deres indbyrdes tillid og fællesskab. Udover to konsulenter fra Royal Greenlands HR-afdeling, Minik Hansen og Nina Heilmann Larsen, deltog traume- og tankefeltsterapeut Lisa Schmidt, samt Lederudviklingskonsulent Maja Motzfeldt Haahr.

Svære emner

I forbindelse med undervisningen i personlig udvikling, fik deltagerne mulighed for at dele deres personlige historier med hinanden.

  • Der bliver skabt stærk tillid til hinanden gennem de personlige historier, fordi man åbner sig op på en anden måde overfor kollegerne. Tillid er altafgørende for et tæt samarbejde, derfor var det dejligt at se dem vise deres sårbare sider, fortæller Nina Heilmann Larsen som er udviklingskonsulent i HR-afdelingen.

Deltagerne blev også undervist i håndtering af negative tanker og i de efterfølgende dage tilbød terapeuten, Lisa, individuelle samtaler som et stort antal deltagere benyttede sig af.

Bedre arbejdsplads

Afslutningsvis skulle lederne og medarbejderne samles for at forene deres arbejde. Her skulle man henholdsvis finde frem til hvilke værdier man som medarbejder skal kunne identificere sig med, samt hvilke værdier fabrikken skal kendetegnes ved.

  • Alt i alt var det et rigtig godt forløb som mange medarbejdere udtrykte stor glæde for. Der var godt humør blandt de taknemmelige deltagere. Sulisa+ kurset har ry for at skabe en bedre arbejdsplads, og jeg ønsker derfor det bedste for alle fremover, afslutter Nina.

Royal Greenlands konsulenter fra HR-afdelingen, Nina Heilmann Larsen og Minik Hansen

Teambuilding øvelser for at styrke samarbejdsevnerne

Ledere i fabrikken med deres bud på hvilke ting der kan forbedres

Næste Sulisa+ kursus skal afholdes i Qasigiannguit i midten af april måned.

Næste nyhed: Royal Greenland er klar til en ny sæson for stenbider
...