You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Fiskere på søsikkerhedskursus

17.04.2019

Trawlerafdelingen har afholdt søsikkerhedskursus i Nuuk for 27 af sine besætningsmedlemmer. Kurset blev afholdt i to hold, et for befarne fiskere og et for ubefarne fiskere.

- Kurset for befarne fiskere, foregik over fem dage, imens kurset for ubefarne blev afholdt over femten dage, fortæller bemandingskoordinator i Royal Greenland, Birgithe Heinrich.

Trawlerafdelingen har stort fokus på at gennemført søsikkerhedskursus for alle sine besætningsmedlemmer, så afdelingen så vidt som muligt sikrer arbejdspladser om bord.

- Sikkerhed er vores første prioritet om bord på vore trawlere, derfor forbereder vi vore fiskere, hvis uheldet skulle ske og opretholder fiskernes færdigheder og egenskaber i sikkerhed om bord. Vi afholder regelmæssigt søsikkerhedskurser og andre kurser for vore besætningsmedlemmer, siger Birgithe Heinrich.

Søsikkerhedskurset for de 27 fiskere blev afholdt i Nuuk Transports kursuslokaler, imens øvelser i vandet blev afholdt på Fiskerikajen overfor Royal Greenlands hovedkontor.

Næste nyhed: Forbedret indtjening trods lavere salg
...