You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Kulturnatten i Royal Greenland blev et tilløbstykke

22.01.2018

Kulturnatten i Royal Greenland i Nuuk blev en forrygende succes. Årets Kulturnat på Royal Greenland fik mere end dobbelt så mange gæster end sidste år, da mere end 1300 Nuuk borgere, familier med børn, par og enlige med deres venner kom i år, for at opleve Royal Greenlands seværdigheder i tre destinationer i havne – og fabriksområdet, der lyste op med fakler og blancher med Royal Greenlands logo.

HR medarbejder i Royal Greenland Tina Hansen, der i år sammen med salgsmedarbejder i Royal Greenland Kaassannguaq Zeeb, stod for arrangementerne under Kulturnatten i Royal Greenland, mener at successen i år skyldes større markedsføring samt samarbejdet med Nuuk Transport, der lagde lokale til spisende gæster og sørgede for bustransport til og fra byen.

- En af grundene til, at det gik så godt i år var, at vi markedsførte lidt anderledes, bland andet gennem Facebook. Derudover havde vi give away’s i år der var lidt anderledes end tidligere år, blandt andet søde bamser med vores logo på til børnene, siger Tina Hansen og fortsætter:

- En anden grund til vores succes i år var også at vi markedsførte, at vi serverede mad til vore gæster. Vi lejede også busser fra Nuuk transport med Royal Greenlands logo på busserne. Busserne kørte til -og fra bymidten.

Nuuk Transport tilbød også en speciel og god oplevelse for de mange gæster, da de tilbød løfts op til 60 meters højde med deres kran. Det blev en efterspurgt oplevelse, der tiltrak mange gæster til Royal Greenlands Kulturnat i havneområdet.

Konkurrencer og god mad

Mange børn deltog i børnenes tegnekonkurrence imens far og mor udfyldte Tip 13 på Kulturnatten i Royal Greenland, der i år foregik i Nuuk Transport’s kantine Igaffik, Royal Greenlands fabrik samt trawleren Tuugaalik.

1064 mennesker kom til Royal Greenlandslands fabrik for at deltage i blandt andet reje- pilningskonkurrencen og børnenes fiskedam med præmier, imens cirka 800 kom til Royal Greenlands Trawler Tuugaalik, der tog imod gæster i havnen. 1343 Nuuk borgere kom for at opleve Royal Greenlands seværdigheder i Igaffik, hvor Royal Greenlands køkkenchef Sune Bjerre sammen med sin elev og køkkenassistent serverede 4800 delikate canapeer med alt godt fra havet, samt cirka 900 portioner fransk bouillabaisse fiskesuppe med rejer, torsk og hellefisk.

- Vi fik rigtig god feedback af glade gæster der roste maden. Da vore gæster var glade og det kørte rigtig godt i køkkenet, gik dagen som smurt for os i køkkenet, siger Sune Bjerre, der sammen med sit stab fik serveret ikke mindre end cirka 100 liter bouillabaisse suppe og cirka 4800 canapeer til de mange gæster, der kom og fik et måltid mad inden de gik videre til andre af Royal Greenlands - eller byens seværdigheder på Kulturnatten.

Vinderne til de forskellige konkurrencer på Kulturnatten hos Royal Greenland, vil blive ringet op personligt, så de kan hente deres præmier i Royal Greenlands fabrik-eller hovekontor i Nuuk.

Billeder fra Kulturnatten i Royal Greenland kan ses under artiklen.

Kilder:

Foto: John David Eriksen

Næste nyhed: Få god underholdning og lækker mad på Kulturnatten
...