You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Leverer mad og fragter frivillige til naturbrandområde

14.08.2019

Royal Greenlands ledelse i Nuuk, samt medarbejdere på Royal Greenlands fabrik i Sisimiut, er med til at organisere levering af mad til frivillige medhjælpere samt sejlads af frivillige medhjælpere til naturbrandområdet i Sisimiut.

- Dét, at Royal Greenland hjælper mig med at levere mad til de hårdtarbejdende brandmænd og frivillige under naturbranden i Sisimiut området, er en gestus, jeg værdsætter, fordi jeg har et job ved siden af mit frivillige arbejde med at samle mad ind til brandmænd og frivillige, der arbejder i døgndrift for at slukke naturbranden i området, siger 59 årige Aagga Storch fra Sisimiut.

Kunne ikke laden stå til

Aagga Storch, der har en søster og bror, der arbejder som brandmænd i naturbrandområdet i Sisimiut, kunne ikke bare laden stå til og vente på, at andre skulle tage initiativ til at hjælpe til. Derfor kontaktede hun Royal Greenlands ledelse i Nuuk, og bad om hjælp for at kunne levere mad til brandfolk og frivillige, der i de seneste mange dage har arbejdet hårdt for at slukke naturbranden i Sisimiut området.

- Først kontaktede jeg brandstationen i Sisimiut og tilbød min hjælp. Siden tog jeg igennem facebook et initiativ til at samle mad ind. Jeg kontaktede i den forbindelse Royal Greenlands ledelse i Nuuk, der venligt tog imod min henvendelse, og tilbød levering af sandwich af pillede rejer, siger Aagga Storch, der er taknemlig over at kunne hjælpe de hårdtarbejdende brandfolk.

Også fire medarbejdere i Royal Greenland Sisimiut har frivilligt valgt at fragte mad og drikkelse til brandmænd og frivillige i naturbrandområdet.

- I går sejlede vi, i alt ti frivillige brandfolk og køkkenhjælpere til naturbrandområdet, med Royal Greenlands båd ”Aqqaluk”. Under to sejladser fragtede vi også Royal Greenlands sponsorater i form af sandwich, sodavand, vand, chokolade samt småkager til de hårdtarbejdende brandfolk og frivillige, fortæller key-user i Royal Greenlands fabrik i Sisimiut, Finn Lynge Frederiksen.

Kilder:

Foto: Finn Lynge Frederiksen & Aagga Storch

Næste nyhed: Et teknisk vidunder er døbt
...