You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Oprydning gør en forskel

14.06.2019

Cirka 30 medarbejdere i Royal Greenlands hjemmemarked, fabrik og hovedkontor deltog, da CSR Greenland fik virksomheder i byen til at deltage i oprydningsdagen i Nuuks udendørs arealer, Saligaatsoq, onsdag den 13. juni.

Royal Greenlands medarbejdere fik samlet cirka 30 store plastikposer, palletter, jern og ikke mindst fiskenet affald i havneområdet ved Vestervig og i området omkring Royal Greenlands fabrik.

- Vore kolleger gik aktivt ind i oprydningen, derfor fik vi også samlet en masse skrald. Der er blevet ret pænt ryddeligt i Vestervig området efter vi fik samlet en masse efterladenskaber i området, fortæller HR assistent i Royal Greenland, Carina Isbosethsen, og hun fortsætter:

- Der var rigtig meget skrald, men desværre kunne vi ikke få samlet alt, som for eksempel snor-og plastikrester der hang fast i sten eller anden materiel ved Vestervig.

Carina Isbosethsen var kontaktperson til CSR Greenland under årets ”Saligaatsoq 2019”.

- Jeg syntes at arrangementet er et rigtig godt initiativ, og vi i Royal Greenland er glade for at vi igen i år kunne deltage i arrangementet, fordi vi nu har fået ryddet op i vores område. Det gør en stor forskel.

Billeder fra Royal Greenlands medarbejderes oprydning i Qasapi/Vesterviq området kan ses under teksten.

Kilder:

Foto: John David Eriksen

Næste nyhed: Indhandling af krabber firedoblet i Qeqertarsuaq
...