You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland donerede 108.836 kroner til Neriuffik

02.11.2020

Royal Greenlands medarbejdere på fabrikker og anlæg på kysten, medarbejdere på trawlere, samt medarbejdere på hovedkontoret i Nuuk formåede at indsamle i alt 54.418 kroner til Neriuffik’s landsindsamling 2020.

Da Royal Greenlands sponsorudvalg donerede samme beløb til Neriuffik, blev 108.836 kroner doneret til Neriuffik’s Landsindsamling, under den direkte TV -transmission i KNR fredag den 30. oktober 2020.

Det var praktikant i Kreditorafdelingen, elev i økonomi og ressourcestyring, Miki Eriksen Jensen, der afleverede Royal Greenands donation til Neriuffik’s Landsindsamling under den direkte TV-udsendelse.

- Jeg synes at det er sejt at mine kolleger i Royal Greenland kunne samle så mange penge sammen til Neriuffik Landsindsamling 2020. Jeg er stolt af at være den der blev udvalgt til at aflevere så mange penge på vegne af mine kolleger. De penge er tiltrængt for de kræftramte og deres familier, siger Miki Eriksen Jensen.

Direktør begejstret

Jens K. Lyberth, direktør for Kommunikation og HR i Royal Greenland er begejstret for medarbejdernes indsamling.

- Det er – igen - en utrolig smuk gestus fra Royal Greenlands medarbejdere, at de indsamler penge til Landsindsamlingen. Og at de har formået at samle så mange penge. Det er virkelig flot, og jeg takker alle for deres donation, siger Jens K. Lyberth begejstret og fortsætter.

- Pengene går til kræftramte og deres familier. Når den sygdomsramte kommer i behandling sker det ofte, at de må forlade familien og hjembyen med et stort afsavn. At vide at pengene er med til at bringe familiemedlemmer sammen under den svære tid, er meget støtteværdigt, siger Jens K. Lyberth.

Royal Greenlands medarbejdere på fabrikker, anlæg, trawlere og hovedkontoret blev tilbudt at donere penge til Neriuffik via løntræk.

Næste nyhed: Iværksætteri og lokale produkter
...