You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland samler pakning af færdigvarer i Cuxhaven i Tyskland

11.01.2019

Royal Greenland etablerede i 2010 produktion af rogn i Cuxhaven i Tyskland og oprettede i 2013 faciliteter til pakning af færdigvarer samme sted. Faciliteterne i Cuxhaven servicerer i dag en bred kundeportefølje på tværs af Europa.

Virksomheden har gennem mange år færdigpakket bla. rejer til detail og foodservice i lejede faciliteter på Østhavnen i Aalborg i Danmark. Lejemålet udløber i slutningen af 2019 og virksomheden har derfor gennem længere tid set på mulighederne for det fremtidige set-up. Med baggrund i et ønske om at skabe flest mulige synergier i logistik og administration og at sikre generelt lavere omkostninger, er det besluttet at overflytte den nuværende produktion i Aalborg til det eksisterende produktions set-up i Cuxhaven.

Et væsentligt element i overflytningsplanerne er at skabe et godt fremtidigt fundament for de medarbejdere, der vil miste deres arbejde. Der arbejdes sammen med medarbejderne på fastholdelses- og fratrædelsesaftaler i overflytningsperioden. Der vil ligeledes pågå en dialog med medarbejdere om mulig fremtidig beskæftigelse i Cuxhaven af midlertidig eller permanent karakter.

- Medarbejderskaren på Langerak består i høj grad af en række erfarne og kompetente medarbejdere, der kan bidrage til en gnidningsløs overflytning og videreførelse af produktionen. Det er derfor vores håb, at vi sammen med medarbejdergruppen kan finde et godt grundlag at samarbejde på i den kommende tid, siger Nils Kinnerup, CFO.

Royal Greenlands aktiviteter i Danmark tæller, ud over pakkeriet i Aalborg Øst, der beskæftiger ca. 50 faste medarbejdere samt en gruppe vikarer, kontorfaciliteter i Svenstrup syd for Aalborg. Her administreres bl.a salg, logistik, markedsføring og finans af de internationale markedsaktiviteter. Flytningen af produktionen på Langerak får ingen konsekvenser for Royal Greenlands administration i Svenstrup.

For yderligere information, kontakt CFO Nils Kinnerup på mobiltelefon +45 20407875.

Næste nyhed: Royal Greenland ser på muligheder for pakning af rejer i Tyskland
...