You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Sponsorat på 200.000 kroner til idrætten

19.12.2019

Royal Greenlands medarbejdere overrækker det årlige sponsorat på 200.000 kroner til Timersoqatigiit Kattuffiat, (Grønlands Idrætsforbund).

Hvert år donerer Royal Greenland over 1 million kroner til aktiviteter der tilgodeser børns skolegang, unges uddannelser, idrætten både bredden og eliten, støtteværdige aktiviteter såsom bankopræmier til indsamlinger, landsindsamlingen. Verdens hårdeste skiløb Arctic Circle Race samt produkter til receptioner der er med til at brande Grønland ude i den store verden.

Onsdag den 18.december 2019 var det så idrættens tur til at modtage det årlige sponsorat til breddeidrætten. Royal Greenlands medarbejdere, Sara Biilmann Egede, landsholdspiller i håndbold og Malik Juhl, landsholdsspiller i Futsal samt sundhedsambassadørerne, Mika Heilmann og Maannguaq Birch overrakte checken på de 200.000 kroner til Finn Meinel, næstformand i Timersoqatigiit Kattuffiat.

- Jeg er glad for at kunne modtage det årlige sponsorat fra Royal Greenland. De 200.000 bliver brugt til breddeidrætten og kommer dermed idrætsudøverne til gode, siger Finn Meinel ved overrækkelsen.

Royal Greenland og Timersoqatigiit Kattuffiats 3-årige sponsoraftale udløber 31.december 2019 og dermed har virksomheden doneret i alt 600.000 kroner. Sponsoraftalen skal genforhandles lige efter nytår.

- Timersoqatigiit Kattuffiat har en ambition om, at Grønland skal blive verdens mest fysisk aktive land i 2030. For at opnå målet kræver det en bred opbakning fra civilsamfundet, herunder virksomhederne, så jeg håber at Royal Greenland vil fortsætte sit engagement og være med til at gå forrest i arbejdet mod visionen de kommende år, siger Finn Meinel afslutningsvist.

Royal Greenland forventer støtte breddeidrætten de næste mange år ligesom virksomheden også støtter elitesportsudøvere under Elite Sport Greenland.

Næste nyhed: Nuussuaq åbnet for indhandling
...