You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Tag bussen til Royal Greenland på Kulturnatten 2019

16.01.2019

Tag bussen og kom for at opleve Royal Greenlands spændende seværdigheder og aktiviteter på Kulturnatten 2019.

Du, din familie eller venner kan tage bussen fra Nuuk bymidte til Sømandshjemmet fra klokken 16:30, hvor en bus i fast rutefart kører til og fra Sømandshjemmet via Aqqusinersuaq, H.J. Rinksvej, Tuapannguit, Kuussuaq. Bussen kører til og fra Sømandshjemmet frem til klokken 18:30.

Royal Greenland har aktiviteter tre forskellige steder på Kulturnatten, så du, din familie eller venner har mulighed for at opleve broen fra trawleren Tuugaalik, vinde præmier i fiskedammen på fabrikken, spise delikate fiskeretter på hovedkontoret og få mulighed for at vinde præmier af delikate produkter fra Royal Greenland.

Spis og vind

Royal Greenland åbner broen til trawleren Tuugaalik klokken 15:00, hvor gæster frem til klokken 19:00 bydes velkommen til at opleve det topmoderne trawler fra bro til last og få serveret smagsprøver af trawlerens fangst tilberedt af kokken ombord.

Herefter kan I tage til Royal Greenlands fiskefabrik og vinde præmier af produkter fra Royal Greenland i fiskedammen eller fiske- puslespillet, og smage på smagsprøver af hjemmemarkedsprodukter.

Herefter kan I gå til Royal Greenlands hovedkontor og få oplysninger samt se video om uddannelsesmuligheder som officer i Royal Greenlands trawlere, eller se video om Royal Greenlands nyeste to trawlere Avataq og Sisimiut. Du, din familie eller venner har også mulighed for at vinde fiskeprodukter ved at udfylde en Tip 13 quiz, og smage på køkkenchefens lækre kokkerier, inden I skal ud og opleve Kulturnatten i Nuuk.

Dørene til Royal Greenland seværdigheder og aktiviteter på trawleren Tuugaalik, fabrikken samt hovedkontoret på Kulturnatten på lørdag den 19. januar åbner klokken 15:00 og vil være åbent frem til klokken 19:00.

Kom glad, og vi byder Jer velkommen.

Næste nyhed: Ombygning i Saqqaq lukker for indhandling
...