You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Teknisk chef fylder 70 år

01.03.2019
Jørgen Abelsen

Teknisk chef i Royal Greenlands fabrik i Uummannaq, Niels Lange fyldte 70 år i går den 28. februar 2019. Niels Lange der har arbejdet som mekaniker og siden teknisk chef i Royal Greenlands fabrik i Uummannaq i mere end 25 år, blev uddannet som automekaniker for 50 år siden.

- Jeg fik en dejlig 70 års fødselsdag, hvor jeg fik besøg af kolleger, en diplom og en pengegave fra min arbejdsplads. Da jeg samtidig har besøg af min søster og hendes mand fra Danmark, der er kommet for at fejre mig, blev det en rigtig dejlig dag, siger Niels Lange.

Niels Lange der i 2018 fejrede 25 års jubilæum som mekaniker og siden teknisk chef i Royal Greenlands fabrik i Uummannaq, blev uddannet som automekaniker på Hillerød Teknisk skole i juni 1969.

Niels Lange har under sin lange karriere som mekaniker arbejdet i Grønlands Tekniske Organisation, GTO, i en årrække, samt i et privat firma, indtil han i 1993 startede som mekaniker og siden ansat som teknisk chef i Royal Greenlands fabrik i Uummannaq, har ikke planer om at gå på pension foreløbig.

- Jeg havde ellers besluttet mig for at gå på pension når jeg fyldte 70 år, men da min arbejdsplads har spurgt om jeg kunne blive, har jeg accepteret det. Så jeg fortsætter med at arbejde i Royal Greenlands fabrik i Uummannaq så længe de ønsker mig, eller indtil min fysik ikke kan mere, siger Niels Lange.

Næste nyhed: Rejefabrik i Ilulissat lukker i kort periode
...