Udover rekrutteringsaktiviteterne fremgår det af aftalen, at parterne også ønsker at samarbejde om en række øvrige aktiviteter som revalidering, praktikforløb, erhvervsintroduktion, fastholdelse af medarbejdere, mobilitet etc.

Borgmesteren er i denne uge i Pamiiut, hvor hun både besøger fabrikken og orienterer mere om samarbejdet med virksomheden ved borgermødet.

Hent pressemeddelelsen fra Kommuneqarfik Sermersooq her.

Borgmester Asii, Kommuneqarfik Sermersooq udtaler:” Vores nye samarbejdsaftale med Royal Greenland viser helt nye veje for samarbejde mellem virksomhed og Kommune. Det er således en aftale, hvor vi gensidigt forpligter os til samarbejde om at sikre virksomheden kvalificeret arbejdskraft, men også indtænker tiltag i forhold til de unge og den del af arbejdsstyrken, der har brug for en hjælpende hånd for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.”

Samarbejdsaftalen med Royal Greenland er den første af sin art som Kommuneqarfik Sermersooq har indgået, men det er Borgmesterens håb at denne nye samarbejdsform kan brede sig til andre virksomheder.

Yderligere oplysninger: Borgmester Asii Chemnitz Narup

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet