Sidste år indgik Royal Greenland en aftale med Irma om salget af hjemmemarkedsprodukterne hellefisk og ørred koteletter. COOP Danmark, som Irma hører under, var på en rejse til Grønland, hvor de i butikkerne blandt andet så de nævnte produkter.

- Irmas koncept bygger på at sælge eksklusive og high-end produkter, der ikke kan købes i alle andre dagligvarebutikker. Og Irma mente at hjemmemarkedsprodukterne ville passe godt ind i deres koncept. Så siden oktober 2013, har Irma solgt hellefisk og ørred koteletter på baggrund af to forskellige annonceringskampagner. De næste kampagner er planlagt til uge 16 og 18 i 2014, siger Line Nørgaard Madsen, kategori koordinator for Nord Atlantisk Fisk i Royal Greenland.

- Det betyder, at der kommer annoncer på vores produkter i Irmas tilbudsavis i disse uger. Der er også blevet lavet en hel del marketing materiale på hjemmemarkedsprodukterne, dvs. forslag til opskrifter, der ligger ved siden af produkterne, som kunderne kan tage i butikken. Og vores key account manager på detail har været ude i hver butik, og markedsføre produkterne. På nuværende tidspunkt har vi en diskussion med Irma omkring at tilbyde havkat og rødfisk produkter, slutter Line Nørgaard Madsen.

Til info ligger Irma kun på Sjælland.

Tekst: bula@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet