23 årige Karl Peter Kristensen, der netop har deltaget i VM kvalificeringsrunden i langrend, blev nummer 189 ud af 257 løbere i et 10 kilometers løb.

Karl Peter har trænet hele sommeren for at gøre sig klar til at deltage i VM langrend i Sverige.

Karl Peter har lagt mærk til, at han har opnået bedre resultater i kvalificeringsrunden i år i forhold til de forrige år, fordi han har forberedt sig godt. Royal Greenland er sponsorat for Karl Peter Kristensens deltagelse i VM langrend.

- Jeg fik en mulighed, da Royal Greenland gav støtte til mig, idet jeg fik mulighed for at købe langrendsudstyr og fik dermed også en god portion viljestyrke til at opnå bedre resultater. Jeg fik en dårlig start i kvalificeringsrundene både i 2012 og 2013, men kom rigtig godt i gang i år i forhold til de forrige år, og jeg kan mærke, at jeg er godt rustet, siger Karl Peter Kristensen.

Karl Peter skal deltage i kvalificeringsrundene i Santa Caterina di Valfurvami i Italien i slutningen af november, hvorefter han også skal afsted til Østrig for at løbe endnu engang med i en kvalificeringsrunde.

Karl Peter Kristensen, som kommer fra Aasiaat, er i gang med en bacheloruddannelse med innovation og marked som fag på universitetet i Tromsø i Norge.

Tekst: erre@royalgreenland.com 

           

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet