To af Royal Greenland Academy's igangværende tre kurser for medarbejdere på kysten er nu godt i gang, og nu har 12 mellemledere i Qasigiannguit og ni menige medarbejdere i Saqqaq mulighed for at dygtiggøre sig i, at blive bedre til at udføre deres respektive arbejde på fabrikkerne.

- I dagene 22.- 25. november skal jeg afholde kursus for mellemledere i Qasigiannguit i kurset "Ledelsesværktøj", mens menige medarbejdere i Saqqaq, i dagene 18.-20. november, skal lære at bryde deres daglige vaner i kurset vi kalder "Bryd vaner", siger HR konsulent Esther Arens.

- Kurset i Qasigiannguit har til formål, at opnå en bedre dialog og dermed et bedre samarbejde mellem de menige fabriksarbejdere og mellemlederne. Hovedformålet er naturligvis, at vore mellemledere bliver bedre i deres daglige arbejde, der gerne skal resultere i, at det daglige arbejde på fabrikkerne for vore menige medarbejdere bliver lettere. Kendskab til forhindringer og andre problemer løses ganske enkelt bedre, når en mellemleder har de rigtige redskaber, siger Esther Arens.

Kurset for mellemlederne i Qasigiannguit vil blive fulgt op af et videre forløb i det nye år.

Vaner skal brydes

Også fabriksarbejdere i bygden Saqqaq får mulighed for opkvaliificering.

- I dagene 18.til 20. november får ni fabriksarbejdere i Saqqaq mulighed for at lære om, hvordan deres private liv og vaner kan have indflydelse på deres daglige arbejde på fabrikken. De skal nu lære, at bryde disse vaner, for at gøre dagligdagen på arbejdspladsen bedre, siger Esther Arens

- For at dagligdagen på fabrikken skal blive bedre, og arbejdet skal effektiviseres, er det vigtigt, at medarbejderne har kendskab til, at vaner har indflydelse på arbejdspladsen, siger HR konsulenten.

Kurserne, der nu skal afholdes i Qasigiannguit og Saqqaq, er to af en række kurser, som Royal Greenland Academy har igangsat i dette efterår. Medarbejdere i Royal Greenlands fabrikker i by og bygd har frem til maj 2015 muligheder for at deltage i tre forskellige kurser.

Tekst:ineg@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet