- Vores Nanoq- sponsorat indebærer blandt andet betalt uges arbejde i AWG 2016 for 50 ansatte i Royal Greenland. 40 ansatte i Nuuk samt ti ansatte fra kysten der har et ønske om, at deltage som frivillige i AWG kan melde sig til deres nærmeste leder, siger salgschef i Hjemmemarkedet i Royal Greenland Malik Hegelund Olsen og fortsætter:

- Der er afsat 60.000 kroner til rejsebilletter for ansatte på kysten der gerne vil til Nuuk for at arbejde for AWG. Personalet vil beholde en uges løn, men de får ikke dagpenge, - og de skal selv sørge for kost og logi under opholdet i Nuuk. AWG arrangørerne skal bestemme, hvad personalet fra Royal Greenland skal lave og, om de skal arbejde før, efter eller under AWG 2016.

Kursus for unge

Nanoq – sponsorat aftalen mellem AWG 2016 og Royal Grenland indebærer også et kursus for 30 unge mellem 18 og 20 år. Kurset der kaldes Youth Ambassador Program indeholder undervisning i projektledelse, frivilligt arbejde og service, Arktisk kultur, Arctic Winter Games og kendskab til medier skal foregå i Nuuk en uge før AWG 2016 starter den 6. marts 2016.

- Sponsoratet til Youth Ambassador Program for 30 unge er en stor del af Nanoq – sponsoratet. Formålet med kurset er, at unge lærer om lederskab ved, at udføre opgaver under AWG. Vi håber naturligvis også at de deltagende unge vil kunne bruge det de har lært under kurset til for eksempel i deres videre færd i uddannelsessystemet og i erhvervslivet, forklarer Malik Hegelund Olsen.

Nanoq –sponsoratet er også inkluderet bespisning af fisk til sportsudøvere og delegerede samt levering af hjemmemarkedsprodukter som for eksempel 9.000 poser tørfisk af 50 gram som snacks.

Fredag den 6. marts arrangeres AWG 2016 One Year To Go i Inussivik. Royal Greenland deltager under arrangementet med en stand, hvor der blandt andet vil blive afviklet en rejepilningskonkurrence, hvor vindere kan få produkter fra Royal Greenland i gevinst. Arrangementet i Inussivik på fredag foregår fra 16:00 til 19:00.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Lars F. Andersen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet