- Vores indhandlingsmuligheder var begrænsede, da vores fryselager blev fyldt op på grund af forsinkelse af Royal Arctic Lines fragtskib. Fragtskibets ankomst blev udsat flere gange, siger anlægsleder i Royal Greenlands fiskefabrik i Atammik Erik Hendriksen.

På grund af Royal Arctic Lines forsinkelse, havde fabrikken 23 scantainere liggende på lager. Da frysekapaciteten i fabrikken blev fyldt op, var der derfor begrænsede muligheder for indhandling af torsk.

- Til dagligt arbejder cirka 20 fabriksmedarbejdere, men på grund af fyldt fryselager, var der ikke så meget at lave. Derfor havde vi i de sidste ti dage kun fire fabriksmedarbejdere i arbejde, siger Erik Hendriksen.

Nødløsning

Der er plads til elleve scantainere i fryselageret i Atammiks fiskefabrik, men da der ikke er plads til dem alle, har de været nødsaget til, at finde på en hurtig løsning.

- Da der ikke var mere plads i vores fryselager, brugte vi en 20 fods container som lager, siger Erik Hendriksen.

Ismaskinen som er ude af drift for tiden, har også været en bremseklods for produktionen i Atammik fiskefabrik. Erik Henriksen siger, at håndværkerne nu er kommet for at ordne maskinen, og derfor regner han med, at ismaskinen bliver ordnet i den nærmeste tid.

Eftersom Royal Arctic Line afhentede fragt i Atammik, er der igen åbnet for indhandling på fiskefabrikken fra onsdag den 23. september.

Tekst og foto: Nathan Kreutzmann, nakr@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet