- Du er en dygtig kollega - jeg siger kollega, idet vi per dags dato har ansat dig som logistik assistent i vores afdeling. Tillykke med det, sagde logistikchef i Royal Greenland Ane Lynge blandt andet, da hun i anledning af Taatsiaq Olsens færdiggørelse af uddannelsen som logistikassistent, holdt tale for sin tidligere elev og nuværende kollega under en sammenkomst i Royal Greenlands kantine i Nuuk.

Lettet

Taatsiaq Olsen har skiftevis i praktik i Royal Greenlands logistikafdeling samt skoleforløb på Aalborg Handelsskole gennemført den to årige uddannelse som logistikassistent.

- Der har været mange udfordringer under uddannelsesforløbet, fordi jeg har været på mange rejser i løbet af de to år, jeg gennemførte uddannelsen. Jeg har rejst frem og tilbage mellem Nuuk og Aalborg for at gennemføre de otte moduler, som uddannelsen indebærer, men jeg har også rejst for at afholde kurser på fabrikker og anlæg på kysten. Derfor er jeg også meget lettet over, at jeg nu har gennemført uddannelsen og nu er ansat, siger Taatsiaq Olsen og fortsætter:

- Jeg har valgt at blive i Royal Greenlands logistikafdeling, fordi jeg kan lide mit arbejde og fordi jeg er blevet dygtig til at udføre de opgaver, jeg til dagligt bliver sat til at udføre. Jeg ved, at jeg har meget at lære endnu, og det er netop udfordringen, og dét, at der er mange muligheder for at udvikle mig inden for mit fag, der er afgørende for, at jeg bliver i Royal Greenlands logistikafdeling, siger Taatsiaq Olsen.

Tekst & foto: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet