- Den 23. december leverede vi 20 juleposer til socialforvaltningen i Qasigiannguit. Personalet i socialforvaltningen gav juleposerne videre til familier og ældre i byen, der har brug for støtte op til julen, siger fabrikschef i Qasigiannguit Hans Grønvold.

Taknemmelige

Og juleposerne med alskens julegodter skabte glæde blandt de mindre bemidlede familier med børn samt ældre i byen.

- Det vakte glæde, da vi den 23. december leverede juleposerne til familier med børn samt flere ældre i byen. De blev meget glade og taknemmelige, siger fuldmægtig i Qaasuitsup Kommunia Qasigiannguit, Marie Johansen, og fortsætter:

- Det var også en stor glæde for os at levere juleposerne, fordi folk blev så glade for at få leveret juleposer med julemad og godter dagen før juleaften. Så vi takker Royal Greenland for den fine gestus til byens mindre bemidlede.

Juleposerne indeholder mad nok til en julemiddag for seks personer med en and, flæskesteg, rødkål, kartofler, mandelsplitter, kogeris, piskefløde, kirsebærsause, kaffe og flere poser juleslik.

Hans Grønvold siger, at de endnu har nogle juleposer tilovers der skal leveres til byens efterskole, når skolen starter igen i det nye år.

- Men, vi vil også levere nogle poser til byens alderdomshjem, så personalet der kan anrette en god middag til de ældre i byen, siger Hans Grønvold.

3666 juleposer blev op til jul delt ud til alle Royal Greenlands leverandører, fiskerne, samt alle medarbejdere i Royal Greenlands anlæg og fabrikker i bygder og byer i hele Grønland.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG, Qasigiannguit

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet